Lidt om mig

Jeg er autodidakt guldsmed og smykkedesigner og har været under kyndig vejledning af dygtige guldsmede på kurser i aftenskoleregi, hos private samt på guldsmedeuddannelsen i Fredericia.

Jeg har været kreativ hele mit liv, men det var et kursus i forbindelse med et længerevarende sygdomsforløb i 2008, som åbnede mine øjne for smykkernes forunderlige verden.

Når jeg arbejder med smykkerne glemmer jeg ofte tid og sted.  Jeg arbejder meget intuitivt og drages af at se metallerne forme sig til spændende smykker, og ikke mindst de mange smukke, naturlige smykkesten, diamanter og perler får det hele til at gå op i en højere enhed.

Jeg inspireres af eventyruniverser samt natur og blomster, gerne blomsterbuketter, hvor jeg bruger farvernes sammensætning som inspiration til smykkerne.

Jette Vittrup

Indehaver

Om smykkerne

Jeg designer og fremstiller feminine, rå og organiske smykker på eget værksted og bruger gerne masser af sten, diamanter og perler.

Alle smykker er unika og er for dig, som ønsker et helt specielt smykke, måske designet efter egne ønsker og idéer og måske omsmeltet af dine egne gamle smykker eller arvesmykker, så du via det nye smykke bevarer mindet om den person, som stod dig nær.

Du kan lide den afslappede bohemestil og ønsker ikke slavisk at følge modens diktater, du har din egen stil. Du befinder dig lige godt i et par jeans, løse bukser og striktrøje eller måske en flagrende, blomstret kjole. Du er glad for farver, både i tøj og smykker, og dine smykker må gerne være lidt rå for at give din påklædning et twist.

Har du ønsker om et helt særligt smykke, så tøv ikke med at kontakte mig, så vil jeg gøre hvad jeg kan for at opfylde dine ønsker.