Besøg værkstedet

Du er altid velkommen til at besøge mit værksted, hvor smykkerne vil være udstillet, husk blot at kontakte mig for en aftale på mobil nr. 61784231 eller elversmykker@gmail.com, så du ikke går forgæves.

Et besøg i mit værksted på Blodmosevej 2 i Holstebro er naturligvis helt uforpligtende, du er velkommen til bare at kigge rundt og lade dig inspirere.

Ønsker du at bestille et helt særligt smykke til dig selv eller én du holder af, kan vi aftale et møde i værkstedet eller via Messenger eller Skype.

Bestillinger

Jeg har ingen webbutik, så ønsker du at bestille et smykke, kan du ringe til mig på 61784231 eller sende en mail til elversmykker@gmail.com, hvor du fortæller om dine ønsker. Ved bestilling af et smykke modtager du en købskontrakt. Du må forvente 3-4 ugers leveringstid ved bestillinger.

Ønsker du at bestille et af de færdige smykker på hjemmesiden, bedes du skrive navnet på smykket i mailen eller oplyse det, når du ringer til mig.

Alle smykker, som fremstilles på mit værksted er unikasmykker, så det er ikke muligt at lave et smykke nøjagtigt, som det du ser på hjemmesiden. Til gengæld kan jeg love dig at du får dit eget unikke smykke, som ingen andre har mage til.

Ved bestilling af ringe er du selv ansvarlig for at størrelsen på ringen er korrekt. Det bedste er at få en guldsmed til at måle din størrelse eller eventuelt måle en ring, som passer dig. Bor du i nærheden af mig eller har mulighed for at komme forbi værkstedet, er du også velkommen til at få målt din ring eller fingerstørrelse her hos mig.